Kroepoek Wasabi

Kroepoek Wasabi
  • Menugang Amuse, Hapje
  • Seizoen Lente, Zomer, Herfst, Winter
  • Kooktechniek Blancheren

Ingrediënten

  • 1 doos kroepoek Wasabi (Didess)
  • 20 kleine gamba's
  • 1 flesje limoenmayonaise (O'life)
  • 1 komkommer
  • 1 potje Furikake (nori/wasabimix)

Bereidingswijze

  1. Frituur de kroepoek in olie van 170 graden mooi krokant en laat uitlekken op keukenpapier.
  2. Bak de gamba’s in hete olie en breng op smaak met zout en peper.
  3. Spuit een mooie dop mayonaise op de kroepoek en bouw hierop een mooi gerechtje met de garnaal, lintjes komkommer.
  4. Garneer af met de furikake.

Probeer ook eens

Sushi in tempura gefrituurd

Sushi in tempura gefrituurd

Sushi Maki Mediterraan

Sushi Maki Mediterraan

Wasabistamppotje

Wasabistamppotje

Kooktechniek

Blancheren

Blancheren

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen