Krokante geitenkaas met blauwaderkaas en pecannoten

Krokante geitenkaas met blauwaderkaas en pecannoten
  • Aantal personen 4
  • Menugang Amuse, Hapje
  • Soort Brood, Kaas & zuivel, Kerst
  • Seizoen Lente, Zomer, Herfst, Winter

Ingrediënten

  • 120 g verse geitenkaas met honing
  • 2 el pecannoten
  • 8 blokjes blauwaderkaas
  • 2 el tarwebloem
  • 1 losgeklopt eiwit
  • 4 el panko
  • 1 tl gehakte peterselie
  • zout

Bereidingswijze

  1. Meng de geitenkaas met de gehakte noten en rol tot 8 kleine bolletjes.
  2. Druk er een blokje blauwaderkaas in en rol strak rond.
  3. Laat even stevig worden in de koelkast.
  4. Meng de panko met de peterselie en strooi op een plateau.
  5. Haal de bolletjes geitenkaas door de tarwebloem en vervolgens door het losgeklopte eiwit.
  6. Klop goed af en haal door de panko.
  7. Frituur de geitenkaas kort in de friteuse van 170 °C.
  8. Laat uitlekken op keukenpapier en bestrooi lichtjes met een snufje zout.

Probeer ook eens

Spaans broodtaartje

Spaans broodtaartje

Gourmet: English breakfast

Gourmet: English breakfast

Mini tosti manchego kweepeer

Mini tosti manchego kweepeer

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen