Macaron met Gin Tonic crème en crumble van jeneverbes

Macaron met Gin Tonic crème en crumble van jeneverbes
  • Aantal personen 4
  • Menugang Hapje
  • Soort Patisserie

Ingrediënten

  • 4 stuks macaron vanille
  • 130 ml gin
  • 250 ml tonic
  • 4 Agar agar
  • Geraspte jenerverbes
  • 4 takjes Atsina cress

Bereidingswijze

  1. Haal de macorons twee uur voor gebruik uit de vriezer.
  2. Kook de gin en tonic.
  3. Voeg de agar agar toe, laat het geheel twee minuten doorkoken koken.
  4. Laat het mengsel afkoelen en een platte bak of op ijswater.
  5. Draai fijn in een keukenmachine.
  6. Doe in een spuitzak of knijpflesje
  7. Cutter de jeneverbessen fijn in de keukenmachine en laat deze nadrogen in de warmhoudkast.

Opmaak

Spuit boven op de macaron een dopje gin-tonic crème. Decoreer af met jeneverkruim en de Affilla cress.

Probeer ook eens

Kokosmakronen

Kokosmakronen

‘Softijsje’

‘Softijsje’

Hot Chocolate 2.0

Hot Chocolate 2.0