Minipavlova met roodfruit

Minipavlova met roodfruit
  • Aantal personen 4
  • Menugang Hapje, Nagerecht
  • Soort Fruit, IJs, Patisserie
  • Seizoen Lente, Zomer

Ingrediënten

  • 4 Meringa’s Classica
  • 8 aardbeien
  • 2 passievrucht
  • 12 frambozen
  • 8 takjes rode bessen
  • 4 grote bollen yoghurt-bosvruchtenijs
  • 4 el frambozencoulis
  • 4 el Griekse yoghurt
  • 8 eetbare viooltjes

Bereidingswijze

  1. Snijd de aardbeien in vieren.
  2. Breek de meringue in het midden wat kapot en lepel er het ijs in.
  3. Verdeel er de vruchten over en lepel er speels de yoghurt en de coulis overheen.
  4. Garneer met de viooltjes.

Opmaak

Bereidingstijd: 15 minuten

Tip

De limoncello kan vervangen worden door suikersiroop als je het alcoholvrij wilt houden.

Probeer ook eens

Healthy groene slush (basisrecept)

Healthy groene slush (basisrecept)

Kokosmakronen

Kokosmakronen

Zilte worstenbroodjes

Zilte worstenbroodjes

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen