Nacho's met pulled pork

Nacho's met pulled pork
  • Aantal personen 4
  • Menugang Bijgerecht
  • Seizoen Herfst

Ingrediënten

  • 1 rode ui
  • 3 el witte wijnazijn
  • 1 tl suiker
  • 400 g tortillachips
  • 400 g Pulled pork
  • 300 g Mexicaanse kaasmix
  • Gesneden La Morena jalapeño peper
  • 2 avocado’s
  • La Morena Green salsa

Bereidingswijze

  1. Snijd de ui in dunne ringen en leg deze in een kom met witte wijnazijn en een theelepel suiker, laat hier een uur in staan.
  2. Verwarm de oven voor op 200 graden. Verdeel een derde van de chips over een bakplaat met rand, verdeel daar een derde van de pulled pork en een derde van de kaas over. Maak op deze manier nog twee lagen.
  3. Bak de nachos ongeveer 5 – 10 minuten, tot de kaas is gesmolten, maar niet donkerbruin kleurt.
  4. Snijd de avocado in kleine blokjes. Verdeel de rode ui, jalapeño peper slices en avocado erover. Besprenkel met de Green Mexican salsa en serveer.

Probeer ook eens

Hasselback potato met toppings

Hasselback potato met toppings

Vegan salade van curly kale

Vegan salade van curly kale

Smørrebrød mosterdroomkaas, varkenslende & rodekool

Smørrebrød mosterdroomkaas, varkenslende & rodekool

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen