New York Style Cheesecake

New York Style Cheesecake
  • Aantal personen 12
  • Menugang Nagerecht
  • Soort Patisserie

Ingrediënten

  • 1 Partout Cheesecake (398911)
  • 12 frambozen (671474)
  • 4 aardbeien (764756)
  • 4 takjes rode bessen (19091)
  • 4 kletskopjes (675884)
  • 1 el frambozencoulis (368864)
  • 4 Salted caramel soejes (79528)
  • 4 st. Lonka nougat pinda (602409)
  • 1 el carameltopping (459233)
  • ¼ mango, in blokjes gesneden (115224)
  • 12 stukjes meringuesticks (64498)
  • 1 el mango-passievruchtcoulis (368995)
  • 8 topjes atsina cress (884522)

Bereidingswijze

  1. Laat de cheesecake ontdooien en leg de punten netjes naast elkaar op een schaal.
  2. Zet op 4 punten de frambozen en leg er 2 gehalveerde aardbeien op. Leg er een takje rode bessen tegenaan.
  3. Steek er 2 halve kletskopjes in en druppel er een beetje van de coulis over.
  4. Snijd de soesjes doormidden en leg op 4 punten cheesecake 2 halve soesjes.
  5. Snijd de nougat schuin doormidden en leg 2 stukjes tegen de soesjes aan.
  6. Druppel er de carameltopping overheen.
  7. Verdeel de mangoblokjes over de laatste 4 punten cheesecake en steek er de meringuesticks tussen.
  8. Druppel er de coulis overheen en garneer met topjes atsina cress.
  9. Laat je gasten kiezen naar welke cheesecake hun voorkeur uitgaat.

Probeer ook eens

Sushi van banaan met kokos, marsepein en pistachenoten

Sushi van banaan met kokos, marsepein en pistachenoten

Transparante gelei met framboos

Transparante gelei met framboos

Gazpacho van bospeen

Gazpacho van bospeen

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen