Kroepoek Rozenwater

Kroepoek Rozenwater
  • Menugang Amuse, Hapje
  • Seizoen Lente, Zomer, Herfst, Winter
  • Kooktechniek Blancheren

Ingrediënten

  • 1 doos kroepoek Rozenwater (Didess)
  • 1 zak kippeling/gepaneerde kippenhaasjes (Ruig)
  • 1 flesje koriandermayonaise (O'life)
  • 1 doosje shiso purper
  • 1 pakje peultjes
  • Zwarte sesamzaadjes

Bereidingswijze

  1. Frituur de kroepoek in olie van 170 graden mooi krokant en laat uitlekken op keukenpapier.
  2. Blancheer de peultjes in ruim kokend water met zout en koel deze daarna terug in ijswater.
  3. Spuit een mooi dopje mayonaise op de kroepoek en leg hierin een paar stukjes van de peultjes.
  4. Frituur het kiphaasje mooi krokant en snijd deze doormidden.
  5. Leg het kiphaasje naast de peultjes en garneer af met sisho purper.
  6. Strooi wat zwarte sesam over het kroepoekje.

Probeer ook eens

Borrelbrood met verschillende kazen

Borrelbrood met verschillende kazen

Sushi Maki Chicken-Mango

Sushi Maki Chicken-Mango

Pineapple sour alcoholvrij

Pineapple sour alcoholvrij

Kooktechniek

Blancheren

Blancheren

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen