Saffraan Kroepoek

Saffraan Kroepoek
  • Menugang Amuse, Hapje
  • Seizoen Lente, Zomer, Herfst, Winter
  • Kooktechniek Blancheren

Ingrediënten

  • 1 doos kroepoek Saffraan (Didess)
  • 200 gram palingfilet
  • 1 flesje mierikswortelmayonaise (O'life)
  • 1 klein flesje sojasaus
  • 1 doosje borage cress
  • 1 potje tobiko kaviaar
  • 200 gram wakame salade

Bereidingswijze

  1. Frituur de kroepoek in olie van 170 graden mooi krokant en laat uitlekken op keukenpapier.
  2. Snijd de paling op de huidkant in met een scherp mes.
  3. Bak de palingfilet kort aan in een bakpan en lak deze af met de sojasaus.
  4. Spuit een mooie dop mayonaise op de kroepoek en bouw hierop een mooi gerechtje met de wakame, paling en kaviaar.
  5. Garneer de kroepoek af met de boragecress.

Probeer ook eens

Mini “Flammkuchen”

Mini “Flammkuchen”

Focaccia met diverse dips

Focaccia met diverse dips

Charcutterie terrine met zoete aardappel

Charcutterie terrine met zoete aardappel

Kooktechniek

Blancheren

Blancheren

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen