Noord-Afrikaanse poke bowl

Noord-Afrikaanse poke bowl
  • Aantal personen 4 personen
  • Menugang Hapje, Lunchgerecht
  • Soort Groenten, Kaas & zuivel, Kip, Lente
  • Seizoen Lente, Zomer
  • Kooktechniek Bakken

Ingrediënten

  • 6 el groentecrème zoete aardappel
  • 4 el Griekse yoghurt
  • 4 takjes verse koriander
  • gerookt paprikapoeder
  • 300 g salade granaatappelpit-bulgur
  • 12 kip oesterzwamgehaktballetjes
  • 2 el granaatappelpitjes
  • 1 el geroosterde sesamzaadjes
  • versgemalen peper
  • zout

Bereidingswijze

  1. Meng de groentecrème met de Griekse yoghurt.
  2. Pluk de topjes koriander en snijd de steeltjes zeer fijn. Meng met de yoghurt en kruid het geheel met zout, peper en een snufje gerookt paprikapoeder. Schep in een spuitzak.
  3. Dresseer de salade in 4 mooie disposable schaaltjes en spuit er mooie doppen van de crème op.
  4. Leg er de kipballetjes tegenaan en garneer met de granaatappelpitjes, de koriandertopjes en het geroosterde sesamzaad.

Opmaak

15 minuten bereidingstijd

Probeer ook eens

Black Celeriac Burger

Black Celeriac Burger

Croloaf

Croloaf

Pulled beef

Pulled beef

Kooktechniek

Bakken

Bakken

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen