Ombre style: El Diablo cocktail

Ombre style: El Diablo cocktail
  • Aantal personen 1
  • Menugang Drank
  • Seizoen Lente, Zomer, Herfst, Winter

Ingrediënten

  • 30 ml José Cuervo blanco tequila
  • 30 ml De Kuyper crème de cassis
  • Fever Tree ginger beer
  • schijfje limoen
  • aalbesjes

Bereidingswijze

Doe de tequila en crème de cassis bij elkaar. Top rustig af met ginger beer. Garneer met een schijfje limoen en aalbesjes.

Probeer ook eens

Cappuccino en macchiato met kaneel

Cappuccino en macchiato met kaneel

G & Tea

G & Tea

Healthy rode slush met Fresh Lemonade

Healthy rode slush met Fresh Lemonade

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen