Paarse chips met kaviaar

Paarse chips met kaviaar
  • Aantal personen 4
  • Menugang Hapje

Ingrediënten

  • 4 Truffe de Chine aardappels
  • 1 l olijfolie om in te frituren
  • 50 g rode tobiko (viseitjes)

Bereidingswijze

  1. Was de aardappels in de schil en droog ze. Snijd ze op een mandoline in plakjes van 2 mm. Was de plakjes in ruim water. Giet af en droog de plakjes goed op keukenpapier.
  2. Bak de aardappelschijfjes in de olijfolie op 160°C circa 5 minuten tot ze bijna ophouden met bruisen. Schep uit de olie en laat goed uitlekken. Bestrooi met een beetje zout.
  3. Serveer de chips met rode tobiko.

Probeer ook eens

Eipannetje met spinazie & paddenstoelen

Eipannetje met spinazie & paddenstoelen

Broodje Mossel

Broodje Mossel

Raw chocolate-anijstruffels

Raw chocolate-anijstruffels

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen