Pastadonut spaghetti bolognese

Pastadonut spaghetti bolognese
  • Aantal personen 4 personen
  • Menugang Hapje, Lunchgerecht
  • Soort Ei, Groenten, Kaas & zuivel, Lente, Pasta, Vlees - rund
  • Seizoen Lente, Zomer, Herfst, Winter
  • Kooktechniek Bakken, Koken

Ingrediënten

  • 200 g spaghettini
  • 6 grote el bolognesesaus (204785)
  • 2 el fijngesneden basilicum
  • scheutje kookroom
  • 3 eieren
  • 75 g geraspte mozzarella
  • versgemalen peper
  • zout

Bereidingswijze

  1. Kook de pasta al dente af volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en laat goed uitlekken.
  2. Verwarm de oven voor op 170 graden.
  3. Meng in een kom de saus, eieren, kookroom en basilicum en roer er de pasta doorheen. Kruid met zout en peper.
  4. Vet donutvormen lichtjes in en drapeer er mooi de pasta in. Druk goed aan en voeg nog wat van de saus toe tot de vorm bijna helemaal gevuld is.
  5. Plaats in de voorverwarmde oven en bak in 25-30 minuten af.
  6. Laat iets afkoelen en los de donuts.

Opmaak

35-40 minuten bereidingstijd

Probeer ook eens

Hartige taart met ui en coppa

Hartige taart met ui en coppa

Groene steakfrites

Groene steakfrites

Lasagne van zoetzure runderriblappen en geroosterde aardappel

Lasagne van zoetzure runderriblappen en geroosterde aardappel

Kooktechniek

Bakken

Bakken

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen