Pittige buikspek met groentecurry

Pittige buikspek met groentecurry
  • Aantal personen 4 personen
  • Menugang Hoofdgerecht
  • Soort Groenten, Lente, Vlees - varken
  • Seizoen Lente, Zomer, Herfst, Winter

Ingrediënten

  • 600 g sous-vide gegaard buikspek
  • 2 el Bresc gele curry
  • 800 g groentecurry op Thaise wijze
  • 4 takjes verse koriander
  • 4 partjes limoen
  • 2 el gebakken uitjes
  • scheutje zonnebloemolie

Bereidingswijze

  1. Verwarm de groentecurry volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Snijd het buikspek in dunne plakken en smeer met behulp van een kwast aan beide kanten in met de gele curry.
  3. Verwarm in een anti-aanbakpan een scheutje zonnebloemolie en bak het buikspek op een niet te hoog vuur aan beide kanten mooi goudbruin en krokant.
  4. Dresseer het buikspek op het bord en garneer met geplukte koriander en gebakken uitjes. Serveer er de groentecurry apart bij met een partje limoen.

Opmaak

15 minuten bereidingstijd

Probeer ook eens

Bietenpasta met geitenkaas, pecannoten, rucola en sinaasappel

Bietenpasta met geitenkaas, pecannoten, rucola en sinaasappel

Bloemkool risotto van groenterijst

Bloemkool risotto van groenterijst

Mokka gebakjes

Mokka gebakjes

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen