Pittige haringcrostini

Pittige haringcrostini
  • Aantal personen 4
  • Menugang Hapje
  • Soort Vis
  • Seizoen Zomer

Ingrediënten

  • 15 g verse peterselie, fijngehakt
  • 50 ml olijfolie
  • 1 klein teentje knoflook, uitgeperst
  • ½ stokbrood in 12 sneetjes
  • 3 haringen
  • 25 g waterkers, blaadjes van de grovere steeltjes geplukt
  • 1 groene peper, zaadlijsten verwijderd
  • 2 bosuien

Bereidingswijze

  1. Meng de peterselie, knoflook en olie en bestrijk de sneetjes brood aan beide kanten met het mengel.
  2. Rooster de sneetjes brood op een bakplaat onder de grill goudbruin aan beide kanten. Laat ze afkoelen.
  3. Snijd de haringen in stukjes. Hak de waterkersblaadjes, peper en bosuien fijn en meng door de in stukjes gesneden haring.
  4. Schep om met de rest van de kruidenolie en beleg de crostini.

Probeer ook eens

Tonijnsashimi

Tonijnsashimi

Blini met crème fraîche en wilde zalm

Blini met crème fraîche en wilde zalm

Citroentrifle met rood fruit

Citroentrifle met rood fruit

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen