Pompoen-rozijnen en wortelchutney

Pompoen-rozijnen en wortelchutney
  • Aantal personen 4
  • Menugang Bijgerecht
  • Soort Kerst
  • Seizoen Herfst, Winter

Ingrediënten

  • 100 g pompoenblokjes
  • 1 kleine wortel, geschild, in staafjes gesneden
  • 1 handje rozijnen
  • 1 pot sinaasappelgemberchutney
  • 1 el milde olijfolie
  • Versgemalen witte peper

Bereidingswijze

  1. Kook de pompoenblokjes in circa 8 minuten beetgaar in water met een beetje zout. Kook de laatste 3 minuten de wortel en 1 handje rozijnen mee.
  2. Laat de pompoen, wortel en rozijnen uitlekken in een vergiet. Doe in een kom en schep 1 potje sinaasappelgemberchutney door de warme groenten.
  3. Schenk er een eetlepel milde olijf olie op en breng verder op smaak met versgemalen witte peper en zout.

Probeer ook eens

Salade van rode biet met geitenkaas en siroop van balsamico

Salade van rode biet met geitenkaas en siroop van balsamico

Gegratineerde schorseneren

Gegratineerde schorseneren

Zuiglam met kruidenkorst

Zuiglam met kruidenkorst

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen