Pompoensoep met Gruyèrekaas en pompoenpitten

Pompoensoep met Gruyèrekaas en pompoenpitten
  • Aantal personen 10
  • Menugang Voorgerecht
  • Soort Soep
  • Seizoen Herfst, Winter

Ingrediënten

  • 220g Knorr Superieur Pompoensoep
  • 60g pompoenpitten
  • 250g geblancheerde pompoenblokjes
  • 100g gruyère kaas
  • 10g pompoenpitolie

Bereiding

  1. Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe.
  2. Frituur ondertussen de pompoenpitten en kruid ze met wat zout. Rasp de gruyère kaas.
  3. Schep de soep in de kommen en maak de soep af met de pompoenpitten, pompoenpitolie en de kaas.

Probeer ook eens

Bisque de Homard

Bisque de Homard

Peer-pastinaaksoep met lamszwezerik en parmaham

Peer-pastinaaksoep met lamszwezerik en parmaham

Mini pita Pulled Chicken

Mini pita Pulled Chicken