Pulled Pork Beijing

Pulled Pork Beijing
  • Aantal personen 10
  • Menugang Hapje, Tussengerecht
  • Soort Brood, Groenten, Vlees - varken
  • Seizoen Zomer
  • Kooktechniek Warmhouden

Ingrediënten

  • 100 g Knorr Panggang Saus
  • 700 g pulled pork
  • 10 st radijs
  • 4 st lente ui
  • 10 st puntbroodjes
  • 500 g Conimex Atjar Tjampoer
  • 10 g koriander
  • 2 g zwart sesamzaad

Bereidingswijze

  1. Kook een halve liter panggang saus zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Snijd de radijs in fijne julienne en de lente ui in ringetjes.
  3. Verwarm de pulled pork in de oven.
  4. Snijd de broodjes vanaf de bovenkant in en verdeel de atjar samen met de pulled pork.
  5. Verdeel de saus over de broodjes.
  6. Maak de pulled pork af met de radijs, lente ui, koriander en het sesamzaad.

Probeer ook eens

Flammkuchen tomaat

Flammkuchen tomaat

Hollands garnalenbolletje met limoenkorianderdip

Hollands garnalenbolletje met limoenkorianderdip

Lamssaté met inktvisringen en citroenmayonaise

Lamssaté met inktvisringen en citroenmayonaise

Kooktechniek

Warmhouden

Warmhouden

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen