Pulled Wild Boar Sandwich

Pulled Wild Boar Sandwich
  • Aantal personen 4
  • Menugang Lunchgerecht
  • Soort Vlees - varken
  • Seizoen Lente, Zomer, Herfst, Winter

Ingrediënten

  • 4 st. Zwarte Mantao broodjes (Art. nr. 829527)
  • 300 gram pulled wild boar
  • 1 kleine pastinaak
  • 200 gram zuurkool
  • 1 eetl. olijfolie
  • 8 takjes platte peterselie (fijngesneden)
  • 4 eetl. cumberlandsaus
  • 4 theel. cranberry compôte
  • versgemalen peper
  • zout

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180C en bak de broodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Schil de pastinaak en schaaf er met behulp van de dunschiller mooie linten af.
  3. Verwarm de friteuse voor op 165C en frituur er de pastinaaklinten mooi goudbruin in. Laat uitlekken op keukenpapier en kruid met een snufje zout.
  4. Meng de zuurkool met de gesneden platte peterselie en de olijfolie en kruid met versgemalen peper.
  5. Verwarm de pulled wild boar in een droge anti-kleefpan tot het mooi warm is en er krokante stukjes beginnen te ontstaan.
  6. Snijd de broodjes doormidden, beleg met de aangemaakte zuurkool en verdeel er de pulled wild boar over.
  7. Lepel er de compôte op en druppel er de saus overheen.
  8. Verdeel er de pastinaakchips over en leg er tenslotte het kapje op.

Probeer ook eens

Coquilles op een bedje van zoete aardappel met sinaasappel en munt

Coquilles op een bedje van zoete aardappel met sinaasappel en munt

Egghopper met beefsalade en chimichurri

Egghopper met beefsalade en chimichurri

Zeeuwse mosselen

Zeeuwse mosselen

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen