Puntbrood met Hollandse garnalen

Puntbrood met Hollandse garnalen
  • Aantal personen 4
  • Menugang Lunchgerecht
  • Soort Brood, Groenten, Schaal & schelpdieren
  • Seizoen Lente, Zomer, Herfst

Ingrediënten

  • 1 Puntbrood
  • 400 gram Hollandse garnalen
  • half bosje radijs
  • halve komkommer
  • 1 avocado
  • 5 eetlepels limoenkoriandermayonaise

Bereidingswijze

  1. Breek uit het bevroren brood voorzichtig het middelste gedeelte eruit.
  2. Snijd het middengedeelte in hele dunne plakjes.
  3. Droog de plakjes 8 minuten af in een voorverwarmde oven van 160 graden.
  4. Bak het overige deel van het brood 10 minuten af in een voorverwarmde oven 220 graden.
  5. Was en snijd de radijs in vieren en was en snijd de komkommer in batonvorm.
  6. Meng 3/4e van de gesneden avocado, radijs en komkommerbatons met de garnalen.
  7. Lepel voorzichtig de limoenkoriandermayonaise erdoor heen.

Optioneel

  1. Vul het brood met de groente-garnalensalade
  2. Decoreer af met 1/4e deel van de gesneden avocado, radijs en komkommerbatons met de garnalen.

Probeer ook eens

Vlechtbrood met kaneel en maanzaad

Vlechtbrood met kaneel en maanzaad

Gegrilde wagyuburger met gorgonzola

Gegrilde wagyuburger met gorgonzola

Courgettecrêpes met geroosterde oesterzwammen

Courgettecrêpes met geroosterde oesterzwammen

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen