Rabarberlikeur

Rabarberlikeur
  • Menugang Drank

Ingrediënten

  • 200 g suiker
  • 600 ml goede wodka
  • rabarber
  • 1 tl roze peper
  • 2 takjes verse lavendel (te koop bij de verse kruidenthee)

Bereidingswijze

  1. Doe de suiker in een fles en schenk de wodka erop. Snijd de rabarber in repen of stukjes en doe deze met de roze peperkorrels en de lavendel in de fles. Hoe meer rabarber, hoe beter de smaak zal zijn. Laat zo minstens een week staan en schud regelmatig.
  2. Passeer de drank en doe deze over in een schone fles. De rabarber heeft zijn smaak en kleur afgegeven dus die kan weg.

Probeer ook eens

Cosmopolitan

Cosmopolitan

Espresso Martini

Espresso Martini

Gemarineerde tonijn met aardappelmarshmallow

Gemarineerde tonijn met aardappelmarshmallow

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen