Radicchio met peer, Bastiaanse blauwe en walnoten

Radicchio met peer, Bastiaanse blauwe en walnoten
  • Aantal personen 10
  • Menugang Lunchgerecht, Voorgerecht
  • Soort Groenten
  • Seizoen Lente, Zomer, Herfst, Winter

Ingrediënten

  • 1 krop Radicchio
  • 3 roodlof
  • 1 venkel
  • 2 peer
  • 100 g walnoten
  • 200 g Bastiaanse blauwe
  • 1,5 dl Hellmann’s Cider Sherry Vinaigrette
  • 50 g rozijnen
  • 1 bakje vene cress

Bereidingswijze

  1. Maak de radicchio schoon, was en droog ze goed.
  2. Snijd de roodlof samen met de peer in dunne plakken.
  3. Snijd de venkel flinterdun en zet deze op ijswater.
  4. Rooster de walnoten.
  5. Snijd de kaas in plakken.
  6. Maak de groenten aan met de helft van de vinaigrette en de rozijnen.
  7. Verdeel de salade over de borden.
  8. Maak de salade af met de Bastiaanse blauwe, rozijnen, walnoten en de rest van de vinaigrette.

Probeer ook eens

Carpaccio van langoustines met curry, mango en groene appel

Carpaccio van langoustines met curry, mango en groene appel

Gemarineerde tonijn met aardappelmarshmallow

Gemarineerde tonijn met aardappelmarshmallow

Gebraden reerugfilet met rodeportsaus

Gebraden reerugfilet met rodeportsaus

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen