Robuuste herfstcracker met geitenkaas en dadel

Robuuste herfstcracker met geitenkaas en dadel
  • Aantal personen 15
  • Menugang Hapje
  • Soort Tapas

Ingrediënten

  • Wijngaard geitenkaas met rozemarijn (art.nr. 506182)
  • Hazelnoot-rozijnen crackers (art.nr. 410705)
  • Bio dadelstroop (art.nr. 891244)

Bereiding

  1. Rasp de kaas grof en bewaar in een bekken.
  2. Leg de crackers uit op een bakplaat en bestrooi met de kaas.
  3. Gratineer de crackers in een hete oven of onder de grill/salamander.
  4. Lepel of streeop de stroop over de crackers en serveer lauwwarm.

Probeer ook eens

Tasty borrelpepers

Tasty borrelpepers

Gekarameliseerde herfstbrie

Gekarameliseerde herfstbrie

Pasta met gamba's, spek & zwarte-bonenboter

Pasta met gamba's, spek & zwarte-bonenboter