Salade geitenkaas met bietjes en balsamico

Salade geitenkaas met bietjes en balsamico
  • Aantal personen 10
  • Menugang Lunchgerecht, Voorgerecht
  • Soort Groenten
  • Seizoen Lente, Zomer, Herfst, Winter

Ingrediënten

  • 30 Mini bietjes
  • 1,5 dl Hellmann’s Balsamico Vinaigrette
  • 350 g weidekruiden
  • 25 g zonnebloempitten
  • 25 g pompoenpitten
  • 1 st geitenkaas rolletje
  • 1 bakje vene cress

Bereidingswijze

  1. Kook de bietjes, pel ze en snijd ze in vieren.
  2. Maak de bietjes aan met wat vinaigrette en kruid ze met de zwarte peper.
  3. Rooster de zonnebloem en de pompoenpitten.
  4. Snijd de geitenkaas in plakken van 1 cm dikte.
  5. Bak de geitenkaas op vetvrijpapier in de pan aan beide kanten.
  6. Maak de gemengde weidekruiden aan met wat vinaigrette en verdeel deze samen met de bietjes over de borden.
  7. Maak de salade af met de geroosterde pitten, geitenkaas en de zuring.

Probeer ook eens

Caesar Salad

Caesar Salad

Salade met Livacoppa en coquilles St. Jacques

Salade met Livacoppa en coquilles St. Jacques

Sweet chilli rumcake

Sweet chilli rumcake

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen