Salade met Schotse gerookte zalm en gamba's

Salade met Schotse gerookte zalm en gamba's
  • Aantal personen 1
  • Menugang Lunchgerecht
  • Soort Schaal & schelpdieren, Vis
  • Seizoen Lente, Zomer, Herfst, Winter

Ingrediënten

  • 120 gram mesclun sla
  • 3 eetlepels French dressing
  • 80 gram Schotse gerookte zalm
  • 3 gamba's, gemarineerd met piripiri-kruiden
  • 5 cherrytomaatjes
  • 1 ei, halfhard gekookt in vieren
  • 10 kappertjes
  • 5 rode-uienringen
  • cocktailsaus

Bereidingswijze

  1. Maak de sla aan met de French dressing.
  2. Bak de gamba’s kort aan.
  3. Leg de zalm en lauwwarme gamba’s op de sla.
  4. Plaats daarbovenop de cherrytomaatjes, het ei, de kappertjes en de rode-uienringen.
  5. Maak het geheel af met een paar puntjes cocktailsaus.
  6. Serveer de salade met stokbrood en boter.

Probeer ook eens

Wortelpasta Caponata met ansjovis

Wortelpasta Caponata met ansjovis

Zalmburgers met wortel en halloumi

Zalmburgers met wortel en halloumi

Gele stoofpeer

Gele stoofpeer