Salade van gerookte eend, verse geitenkaas en framboos

Salade van gerookte eend, verse geitenkaas en framboos
  • Aantal personen 4
  • Menugang Hapje
  • Soort Gevogelte
  • Seizoen Zomer

Ingrediënten

  • 12 plakjes gerookte eendenborst
  • 100 gram verse geitenkaas
  • 50 gram kruidensla
  • 4 plakjes notenbrood
  • 12 verse frambozen
  • 4 topjes verse kervel
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 theelepel frambozenazijn
  • Honing

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 185C met de grillstand aan.
  2. Meng de olijfolie met de frambozenazijn en voeg er naar smaak honing aan toe.
  3. Maak er de kruidensla mee aan en verdeel de salade over kommetjes. Leg er speels de plakjes eendenborst tussen en garneer met de verse frambozen, een beetje geitenkaas en de topjes kervel.
  4. Verdeel de rest van de geitenkaas over de plakjes notenbrood, druppel er een beetje honing over en laat gratineren in de voorverwarmde oven.
  5. Serveer de warme toast bij de salade.

Tip: past perfect bij Campari Tonic

  • 50 ml Campari
  • 150 ml Fever Tree indian tonic

Bouw het drankje op over ijsblokjes in een groot wijn glas. Garneer met een limoen partje.

Probeer ook eens

Simplicity snacks

Simplicity snacks

Simplicity snacks

Simplicity snacks

Carpaccio van gepofte bietenvarianten met feta en citroentijm

Carpaccio van gepofte bietenvarianten met feta en citroentijm

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen