Salade van scheuten en groene bonen

Salade van scheuten en groene bonen
  • Aantal personen 4
  • Menugang Tussengerecht, Voorgerecht
  • Soort Brood, Groenten, Vegetarisch
  • Seizoen Lente, Zomer, Herfst, Winter
  • Kooktechniek Blancheren

Ingrediënten

Bereidingswijze

  1. Rooster de pecannoten en pijnboompitten in een anti-aanbakpan.
  2. Schil de wortel en snijd in de lengte in 12 zeer dunne plakken en blancheer deze.
  3. Blancheer ook de sugarsnaps en peultjes.
  4. Snijd de geschilde bataat in flinterdunne plakken en frituur deze op 160 graden.
  5. Meng de mosterd, honing en morilles tot een saus.
  6. Meng de avocado-olie met de appelazijn en breng hiermee de door elkaar gemengde wortel, sugarsnaps, peultjes, taugé en tomaatjes op smaak.
  7. Decoreer dit op een bord met de gefrituurde aardappel, de nootjes, erwtasperges, green peez en het roggebrood en maak het bord af met wat mosterdmorilles-crème.

Probeer ook eens

Drie Gazpacho’s

Drie Gazpacho’s

Geitenkaasravioli met honing, spinazie en mango Airspuma

Geitenkaasravioli met honing, spinazie en mango Airspuma

Kwarteleitjes met truffelmayonaise

Kwarteleitjes met truffelmayonaise

Kooktechniek

Blancheren

Blancheren

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen