Simplicity snacks

Simplicity snacks
  • Aantal personen 4
  • Menugang Hapje
  • Soort Brood, Fruit, Gevogelte, Patisserie, Vis, Vlees - varken
  • Seizoen Lente, Zomer, Herfst, Winter

Ingrediënten

  • fruitcake, Maison Niels de Veye
  • 25 gram haring in dillemayonaise
  • 25 gram haring in tomatensaus
  • 1 plak roompaté, Gouden Banier
  • 16 plakjes gerookte eendenborstfilet, Ruig
  • 8 plakjes varkensgebraad, gehalveerd, Vers van ’t Huys
  • ui-rozijnenchutney, O'life
  • cranberrymix, Krexx
  • appel-perenchutney, O'life
  • trammazonebrood, Pane Italiano
  • andijvie
  • dana blu

Bereidingswijze

  1. Rol een halve plak trammazonebrood uit en leg een andijvieblad en de gekruide haring in dillemayonaise in het midden.
  2. Wissel af met haring in tomatensaus.
  3. Rol het geheel strak op in plastic folie en plaats de rol ongeveer 20 minuten in de koeling.
  4. Snijd daarna in rolletjes.
  5. Gebruik een groot andijvieblad als garnering.
  6. Beleg de verschillende fruitcakes met de diverse ingrediënten. Zoals appelcake met roompaté, afgetopt met cranberrymix, abrikozencake met varkensgebraad en ui-rozijnen-chutney of eendenborst met appel-perenchutney en bessencake met dana blu.

Probeer ook eens

Kokostruffels

Kokostruffels

Rilette van kabeljauw en citrus

Rilette van kabeljauw en citrus

Gevulde dadel met zuurkool

Gevulde dadel met zuurkool

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen