Sissende garnalen

Sissende garnalen
  • Aantal personen 4
  • Menugang Voorgerecht
  • Soort Vis
  • Seizoen Lente, Zomer, Herfst, Winter
  • Kooktechniek Marineren

Ingrediënten

  • 1 potje scampi marinade
  • 400 gram ontdooide garnalen of gamba’s
  • stokbrood

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven op 220°C. Verhit een potje scampi-marinade in een pannetje, tot de knoflook goudbruin is.
  2. Verdeel 400 g ontdooide garnalen of gamba’s over 4 hittebestendige bakjes en giet vervolgens de hete marinade erover.
  3. Plaats de schaaltjes in de oven tot de garnalen of gamba’s gaar zijn en beginnen te sissen.
  4. Serveer met een stuk (stok)brood.

Probeer ook eens

Scholrolletjes met courgette en garnalenfarçe

Scholrolletjes met courgette en garnalenfarçe

Gelakte paling met zee-eikcroutons

Gelakte paling met zee-eikcroutons

Citroenmacarons met amandel-citroenijs

Citroenmacarons met amandel-citroenijs

Kooktechniek

Marineren

Marineren

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen