Smaakparels voor oesters

Smaakparels voor oesters
  • Soort Vis

Ingrediënten

  • witte chocolade

Bereiding

  1. Maak de oesterschelp schoon en open de oester
  2. Schaaf royaal witte chocolade over de oester
  3. Presenteer de oester aan je gasten

Ingrediënten

  • passievrucht

Bereiding

  1. Maak de oesterschelp schoon en open de oester
  2. Open de passievrucht en lepel het vruchtvlees over de oester
  3. Presenteer de oester aan je gasten

Ingrediënten

  • cavi-art wasabi
  • cavi-art zalm
  • cavi-art zwart
  • cavi-art truffel

Bereiding

  1. Maak de oesterschelp schoon en open de oester
  2. Lepel de cavi-art naar keuze over de oester
  3. Presenteer de oester aan je gasten

Ingrediënten

  • appel (friszuur)
  • (appel-)balsamicoazijn
  • druivenpitolie
  • dille

Bereiding

  1. Snij de appel brunoise
  2. Maak de oesterschelp schoon en open de oester
  3. Lepel de appel over de oester en top af met de olie en azijn
  4. Garneer met een takje dille
  5. Presenteer de oester aan je gasten

Tip

Door een stukje live-bereiding toe te voegen, verhoog je de attractieve waarde van de oester. En dat smaakt naar meer!

Probeer ook eens

Ovenbitterbal tonijn-wasabi

Ovenbitterbal tonijn-wasabi

Scholrolletjes met courgette en garnalenfarçe

Scholrolletjes met courgette en garnalenfarçe

Smørrebrød groene mayonaise, ossenhaas & crunchy gember

Smørrebrød groene mayonaise, ossenhaas & crunchy gember