Smørrebrød kruidenkäse, Livar-ham & doperwtscheuten

Smørrebrød kruidenkäse, Livar-ham & doperwtscheuten
  • Aantal personen 4
  • Menugang Lunchgerecht
  • Soort Brood
  • Seizoen Zomer

Ingrediënten

  • 2 el kervel, fijngesneden
  • 2 el peterselie, fijngesneden
  • 100 g hüttenkäse
  • 4 sneetjes roggebrood
  • 100 g Livar-prosciutto di monastero
  • ½ bol buffelmozzarella
  • 25 g rode-radijskiem

Bereidingswijze

  1. Meng de kruiden met de hüttenkäse. Breng op smaak met versgemalen peper en zout.
  2. Bestrijk het roggebrood met de kruidenkäse.
  3. Verdeel de Livar-prosciutto er losjes overheen. Scheur de mozzarella en leg naast de ham. Garneer met een toef radijskiem.

Probeer ook eens

Mediterraanse Ibérico-burger

Mediterraanse Ibérico-burger

Smørrebrød bruine boter, oester & bottarga

Smørrebrød bruine boter, oester & bottarga

Sidecar

Sidecar

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen