Smørrebrød mosterdroomkaas, varkenslende & rodekool

Smørrebrød mosterdroomkaas, varkenslende & rodekool
  • Aantal personen 4
  • Menugang Lunchgerecht
  • Soort Brood
  • Seizoen Zomer

Ingrediënten

  • 80 g roomkaas
  • 3 el mosterd-dillesaus
  • 5 g dille, fijngehakt
  • 4 sneetjes roggebrood
  • 75 g zomerrodekool
  • 160 g geroosterde varkenslende
  • 1 frisse rode appel
  • 100 g piccalilly

Bereidingswijze

  1. Meng de roomkaas met de mosterd-dillesaus. Voeg de dille toe en breng op smaak met versgemalen peper en zout.
  2. Bestrijk de sneetjes roggebrood met de mosterdroomkaas.
  3. Schaaf de rodekool flinterdun boven de broodjes.
  4. Snijd de varkenslende in dunne plakken en leg op de rodekool. Schaaf de appel in dunne plakjes. Vouw de plakjes tussen het vlees.
  5. Druk de piccalilly door een bol zeef. Schep in een knijpfles en knijp gele dotten op het vlees. Maal er zwarte peper over.

Probeer ook eens

Clubsandwich met huisgerookte zalm

Clubsandwich met huisgerookte zalm

Hotdog Marrakech

Hotdog Marrakech

Dunmuji (ingelegde daikon)

Dunmuji (ingelegde daikon)

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen