Smørrebrød rosbief, mierikswortelmayonaise & uienringen

Smørrebrød rosbief, mierikswortelmayonaise & uienringen
  • Aantal personen 4
  • Menugang Lunchgerecht
  • Soort Brood
  • Seizoen Zomer

Ingrediënten

  • 6 el mayonaise
  • 3 el mosterd-dillesaus
  • 2 el verse dille, fijngehakt
  • 1 à 2 cm verse mierikswortel, geschild
  • 3 kleine rode uien, in dunne ringen
  • 4 sneetjes roggebrood
  • 150 g rosé gebraden rosbief, getrancheerd
  • 1 bakje Shiso Purple

Bereidingswijze

  1. Verhit de frituurpan op 180°C.
  2. Roer de mayonaise met mosterd-dillesaus en dille door elkaar. Breng op smaak met zout. Rasp naar smaak verse mierikswortel erboven en roer erdoor.
  3. Frituur de uienringen in 1 minuut goudbruin en krokant. Laat uitlekken op keukenpapier. Bestrooi met fijn zeezout.
  4. Besmeer het roggebrood met de mierikswortelmayonaise en verdeel de plakjes rosbief erover. Leg een torentje gefrituurde uienringen op het vlees. Garneer met Shiso Purple.

Probeer ook eens

Clubsandwich met huisgerookte zalm

Clubsandwich met huisgerookte zalm

Croque Courgette

Croque Courgette

Zomerse salade met stokvisflakes

Zomerse salade met stokvisflakes

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen