Sous-vide vadouvan-mayo

Sous-vide vadouvan-mayo
  • Menugang Bijgerecht

Ingrediënten

  • 300 ml arachideolie
  • 2 el vadouvan
  • 1 ei
  • 1,5 el dijonmosterd
  • 1,5 el wittewijnazijn

Bereidingswijze

  1. Vacumeer de olie en vadouvan en verhit 1 uur op 80°C.
  2. Zeef de olie door een koffiefilter. Laat volledig afkoelen.
  3. Draai ei, mosterd, ½ tl zout en azijn in de keukenmachine en voeg langzaam de vadouvan-olie toe.

Probeer ook eens

Vegan srirachamayo

Vegan srirachamayo

Gegrilde pompoensalade

Gegrilde pompoensalade

Lamsracks met gegrilde groenten

Lamsracks met gegrilde groenten

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen