Er staan nog geen producten op uw inkooplijst. Vul uw inkooplijst door bij een product te klikken op "Toevoegen aan inkooplijst"
Klop de tiramisu luchtig en voeg 100 ml koffielikeur toe. Breng over in een spuitzak. Haal de lange vinger voor de helft door de koffie en steek in de glaasjes. Portioneer de tiramisu in de glaasjes en laat gedurende twee uur opstijven in de koeling. Vermeng voor de granité de espresso met de suiker en 50 ml likeur en plaats in de vriezer. Roer regelmatig door met een vork tot een fijne granité ontstaat.
Klop de chocolademousse lichtig en breng over in een spuitzak met kartelmondje. Snijd de brownie in gelijke blokjes en plaats onder in de glaasjes. Portioneer de mousse in de glaasjes en laat gedurende twee uur opstijven in de koeling. Werk af met de brownie en mango.
Verwarm de crème brûlée tot aan het kookpunt en portioneer in de schaaltjes. Laat gedurende twee uur opstijven in de koeling. Bestrooi met suiker en brand af met een gasbrander.
Deze sweet bites combineren perfect met een warme kop koffie, espresso of cappuccino. Maar wil je je gasten echt verwennen? Serveer er dan een heerlijke milde Latte Macciato bij.