Taleggio melt

Taleggio melt
  • Aantal personen 4
  • Menugang Hapje
  • Soort Kaas & zuivel
  • Seizoen Lente

Ingrediënten

  • 75 g taleggio, in blokjes
  • 75 ml slagroom
  • 1 el verse peterselie, fijngehakt
  • mespunt verse nootmuskaat, geraspt
  • 40 g artisjok uit pot, in reepjes
  • ½ tl roze peper, grofgemalen
  • ½ focaccia, in repen

Bereidingswijze

  1. Smelt de taleggio in de slagroom op laag vuur tot een dikke saus.
  2. Roer de peterselie, artisjok en nootmuskaat erdoor.
  3. . Schenk in een schaaltje en bestrooi met de roze peper.
  4. Serveer op een warmhouder met de focacciarepen om te dippen.

Probeer ook eens

Hazelnoten-rozijnencracker met paté

Hazelnoten-rozijnencracker met paté

Vegetarische knolselderijburgers

Vegetarische knolselderijburgers

Gepocheerde kabeljauw met mosterdsaus

Gepocheerde kabeljauw met mosterdsaus