Trio van kroepoek

Trio van kroepoek
  • Aantal personen 1
  • Menugang Amuse, Bijgerecht, Hapje, Voorgerecht
  • Soort Kaas & zuivel, Vis, Vlees - rund
  • Seizoen Lente, Zomer, Herfst, Winter

Ingrediënten

  • Didess rode curry kroepoek
  • Biefstuktapenade
  • Verse koriander
  • Didess saffraan kroepoek
  • Kruidenroomkaas
  • Gedroogde abrikozen
  • Didess wasabi kroepoek
  • Plukzalm
  • Daikon cress

Bereidingswijze

  1. Frituur de stukjes kroepoek volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking en laat uitlekken op keukenpapier.
  2. Vul de diverse soorten kroepoek vlak voor het serveren met de betreffende vulling en garneer.

Probeer ook eens

Zalm en spinazieroulade

Zalm en spinazieroulade

Gefrituurde tonijnrol op japanse wijze

Gefrituurde tonijnrol op japanse wijze

Smørrebrød rosbief, mierikswortelmayonaise & uienringen

Smørrebrød rosbief, mierikswortelmayonaise & uienringen