Umami gazpacho

Umami gazpacho
  • Aantal personen 4
  • Menugang Voorgerecht
  • Soort Soep

Bereidingswijze

  • Maak 500 gram traditionele tomatensaus naar eigen favoriet recept, met als enige toevoeging 10% rode zuurkool, fijn gepureerd.
  • Breng de saus aan de kook en gaar deze vervolgens 12 uur (een hele nacht) in de oven van 80˚C. Hierdoor wordt de saus veel dieper van smaak.
  • Pureer nu 1 deel verse, rijpe tomaten (hoe rijper, hoe beter) met 1 deel saus en voeg 1 deel fijngehakte komkommer toe.
  • Garneer de soep naar eigen inzicht met verse kruiden, getoaste noten of zaden of een lik vegan yoghurt.

Probeer ook eens

Gele tomatensoep met kalamata-olijven & basilicumcress

Gele tomatensoep met kalamata-olijven & basilicumcress

Aziatische kippensoep met eend en citroengras

Aziatische kippensoep met eend en citroengras

Gebakken cheesecake met chocolade en bieten

Gebakken cheesecake met chocolade en bieten

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen