Vega Kimchi Quesadilla met sriracha

Vega Kimchi Quesadilla met sriracha
  • Aantal personen 10 personen
  • Menugang Lunchgerecht
  • Soort Groenten

Ingrediënten

  • 450 g chinese kool fijngesneden
  • 225 g rode kool, fijn gesneden
  • 100 g rode ui, fijn gesneden
  • 20 g Santa Maria Kimchi Spice Mix
  • 30 ml zonnebloem- of koolzaadolie
  • 10 stuks Santa Maria Tortilla with Whole Wheat Medium
  • 500 g kaas van goede kwaliteit, geraspt
  • Santa Maria Sriracha Sauce

Bereidingswijze

  1. Meng alle ingrediënten voor de Kimchi in een kom. Laat het minstens 10 minuten rusten. Bij voorkeur 's nachts.
  2. Verdeel de Kimchi over de tortilla's. Zorg ervoor dat je maar de helft van de tortilla bedekt, je moet hem in tweeën kunnen vouwen.
  3. Verdeel de geraspte kaas over de kimchi. Vouw de tortilla's dubbel.
  4. Bak de quesadilla’s in een droge anti-aanbak pan tot beide kanten een mooie kleur hebben en de kaas is gesmolten.
  5. Snijd de tortilla in 4 stukken en leg elke stuk op een groot sla blad, serveer hiernaast de sriracha saus (pittig) of de Santa Maria taco saus medium als salsa.

Probeer ook eens

Geitenkaaslunch

Geitenkaaslunch

Puntbrood met Hollandse garnalen

Puntbrood met Hollandse garnalen

Nigiri sushi met gerookte bietjes en sesam soja

Nigiri sushi met gerookte bietjes en sesam soja

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen