Vegetarische spaghetti

Vegetarische spaghetti
  • Aantal personen 10 personen
  • Menugang Hoofdgerecht
  • Soort Pasta

Ingrediënten

  • 2 st rode ui
  • 2 st rode paprika
  • 1 st courgette
  • 1 st aubergine
  • 8 gr Knorr Primerba Knoflook
  • 20 gr olijfolie
  • 600 gr Knorr Collezione Italiana Tomato Pronto Napoletana
  • 500 gr Vegetarische NoMince Rulgehackt
  • 700 gr Knorr Collezione Italiana Spaghetti
  • zout
  • peper
  • olijfolie
  • 50 gr rucola
  • 50 gr waterkers
  • 150 gr vegetarische kaas

Bereidingswijze

  1. Saus: Snijd de rode ui samen met de paprika, courgette en aubergine brunoise. Stoof de gesneden groenten samen met de knoflook in de olie. Voeg de tomatensaus toe en breng het geheel rustig aan de kook. Bak het veganistische gehakt in wat olie bruin en voeg dit aan de saus toe.
  2. Pasta: Kook de spaghetti beetgaar in water met wat zout. Giet de spaghetti af en breng op smaak met wat zout, peper en olijfolie.
  3. Salade: pluk de waterkers en meng deze met de rucola.

Opmaak

Verdeel de spaghetti over de borden en schep de saus erbij. Maak het geheel af met wat salade en rasp er tot slot wat veganistische kaas over.

Probeer ook eens

Fajah’s Famous Spaghetti van Herberg Jan

Fajah’s Famous Spaghetti van Herberg Jan

Gebakken runderhaas met gevulde pasta

Gebakken runderhaas met gevulde pasta

Gebraden ribroast met een korst van mosterd en kruiden

Gebraden ribroast met een korst van mosterd en kruiden

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen