Vegetarische tonijn sandwich

Vegetarische tonijn sandwich
  • Aantal personen 10 personen
  • Menugang Lunchgerecht

Ingrediënten

  • 10 st eieren
  • 400 gr De Vegetarische Slager NoTuna Vegetarische Tonijn
  • 200 gr Hellmann’s Vegan
  • 40 gr kappertjes
  • zout & peper
  • 1 st citroen
  • 10 st kropsla, blad
  • 10 st radijs
  • 10 plak zuurdesembrood
  • ½ bakje Vene Cress
  • zwarte peper

Bereidingswijze

  1. Sandwich: Kook de eieren, pel en halveer ze.
  2. Maak de vegetarische tonijn aan met de vegan mayo en meng hier de kappertjes doorheen.
  3. Breng op smaak met wat zout, peper en citroensap.
  4. Was en pluk de sla en snijd de radijs in dunne plakjes.

Opmaak

Verdeel de kropsla, tonijnsalade, eieren en de radijs over het brood. Maak het geheel af met geraspte citroenschil, Vene Cress en wat zwarte peper.

Probeer ook eens

Hollands broodje bal

Hollands broodje bal

Clubsandwich met huisgerookte zalm

Clubsandwich met huisgerookte zalm

Hazelnoten-rozijnencracker met paté

Hazelnoten-rozijnencracker met paté

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen