Veggie BBQ: Gegrilde meloen met groene salade

Veggie BBQ: Gegrilde meloen met groene salade
  • Menugang Hoofdgerecht, Lunchgerecht, Tussengerecht, Voorgerecht
  • Soort Fruit, Groenten
  • Seizoen Zomer

Ingrediënten

  • 1 part Piel de Sapo, met schil
  • 1 part Galia, met schil
  • 1 part Canteloupe, met schil
  • 1 part watermeloen, met schil
  • 30 gr babyleaf mesclun
  • 70 gr groentepasta rode biet
  • 10 gr walnoot
  • 2 el olijfolie

Bereidingswijze

  1. Grill de meloensoorten op de grill totdat er een mooi goudbruin randje op zit.
  2. Meng de babyleaf mesclun, groentepasta met de olijfolie, peper en zout. Leg de salade in een diep bord.
  3. Verdeel de parten meloen over de salade met de grill kant naar boven.
  4. Bestrooi de salade met stukjes walnoot.

Tip

Dit gerecht is goed te combineren met heerlijke parmaham.

Probeer ook eens

Rotolo van crèpes met groente uit de tuinen van Italië

Rotolo van crèpes met groente uit de tuinen van Italië

Courgettebrood met zongedroogde tomaatjes en Parmezaanse kaas

Courgettebrood met zongedroogde tomaatjes en Parmezaanse kaas

Kardemomkoffie

Kardemomkoffie