Veggie BBQ: Gegrilde meloen met groene salade

Veggie BBQ: Gegrilde meloen met groene salade
  • Menugang Hoofdgerecht, Lunchgerecht, Tussengerecht, Voorgerecht
  • Soort Fruit, Groenten
  • Seizoen Zomer

Ingrediënten

  • 1 part Piel de Sapo, met schil
  • 1 part Galia, met schil
  • 1 part Canteloupe, met schil
  • 1 part watermeloen, met schil
  • 30 gr babyleaf mesclun
  • 70 gr groentepasta rode biet
  • 10 gr walnoot
  • 2 el olijfolie

Bereidingswijze

  • Grill de meloensoorten op de grill totdat er een mooi goudbruin randje op zit.
  • Meng de babyleaf mesclun, groentepasta met de olijfolie, peper en zout. Leg de salade in een diep bord.
  • Verdeel de parten meloen over de salade met de grill kant naar boven.
  • Bestrooi de salade met stukjes walnoot.

Tip

Dit gerecht is goed te combineren met heerlijke parmaham.

Probeer ook eens

De groentejuwelier: truffelomelet, -raviolono, -risotto

De groentejuwelier: truffelomelet, -raviolono, -risotto

Lichtgegaarde skrei kabeljauw met parelcouscous en ansjovismayonaise

Lichtgegaarde skrei kabeljauw met parelcouscous en ansjovismayonaise

Gebakken rogvleugel met salsa verde

Gebakken rogvleugel met salsa verde