Veggie BBQ: Gegrilde meloen met groene salade

Veggie BBQ: Gegrilde meloen met groene salade
  • Menugang Hoofdgerecht, Lunchgerecht, Tussengerecht, Voorgerecht
  • Soort Fruit, Groenten
  • Seizoen Zomer

Ingrediënten

  • 1 part Piel de Sapo, met schil
  • 1 part Galia, met schil
  • 1 part Canteloupe, met schil
  • 1 part watermeloen, met schil
  • 30 gr babyleaf mesclun
  • 70 gr groentepasta rode biet
  • 10 gr walnoot
  • 2 el olijfolie

Bereidingswijze

  1. Grill de meloensoorten op de grill totdat er een mooi goudbruin randje op zit.
  2. Meng de babyleaf mesclun, groentepasta met de olijfolie, peper en zout. Leg de salade in een diep bord.
  3. Verdeel de parten meloen over de salade met de grill kant naar boven.
  4. Bestrooi de salade met stukjes walnoot.

Tip

Dit gerecht is goed te combineren met heerlijke parmaham.

Probeer ook eens

Veggie BBQ: Gegrilde Coeur de Boeuf met kruidenolie

Veggie BBQ: Gegrilde Coeur de Boeuf met kruidenolie

Bisque de Homard

Bisque de Homard

Mojitogel

Mojitogel

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen