Veggie borrelplank

Ingrediënten

  • Komkommer
  • Paprika
  • Watermeloen
  • Bietjes
  • Dadel
  • Monchou
  • Padron pepers
  • Bospeen
  • Honing
  • Hazelnoten
  • Zongedroogde tomaten

Bereidingswijze

  • Snij de komkommer en paprika in staafjes.
  • Snij de watermeloen in plakken en vervolgens in kwarten. Snij de mini bietjes in kwartjes.
  • Snij de dadel open over de lengte, verwijder de pit, vul met monchou en bestrooi de dadels met granaatpitjes.
  • Bak de padron pepers kort in de olijfolie. Gril de bospeen kort met olijfolie, besprenkel ze met honing en bestrooi ze met gehakte hazelnoten.
  • Doe de zongedroogde tomaatjes in een schaaltje en verdeel de sauzen over de verschillende bakjes.
  • Verdeel alle verschillende onderdelen over de plank.
  • Maak het je gasten gemakkelijk door de plank te spiegelen.