Veggie borrelplank

Ingrediënten

  • Komkommer
  • Paprika
  • Watermeloen
  • Bietjes
  • Dadel
  • Monchou
  • Padron pepers
  • Bospeen
  • Honing
  • Hazelnoten
  • Zongedroogde tomaten

Bereidingswijze

  1. Snij de komkommer en paprika in staafjes.
  2. Snij de watermeloen in plakken en vervolgens in kwarten. Snij de mini bietjes in kwartjes.
  3. Snij de dadel open over de lengte, verwijder de pit, vul met monchou en bestrooi de dadels met granaatpitjes.
  4. Bak de padron pepers kort in de olijfolie. Gril de bospeen kort met olijfolie, besprenkel ze met honing en bestrooi ze met gehakte hazelnoten.
  5. Doe de zongedroogde tomaatjes in een schaaltje en verdeel de sauzen over de verschillende bakjes.
  6. Verdeel alle verschillende onderdelen over de plank.
  7. Maak het je gasten gemakkelijk door de plank te spiegelen.

Probeer ook eens

Kabeljauwkroketjes

Kabeljauwkroketjes

Gesmolten époisses van de barbecue

Gesmolten époisses van de barbecue

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen