Veggie borrelplank

Ingrediënten

  • Komkommer
  • Paprika
  • Watermeloen
  • Bietjes
  • Dadel
  • Monchou
  • Padron pepers
  • Bospeen
  • Honing
  • Hazelnoten
  • Zongedroogde tomaten

Bereidingswijze

  1. Snij de komkommer en paprika in staafjes.
  2. Snij de watermeloen in plakken en vervolgens in kwarten. Snij de mini bietjes in kwartjes.
  3. Snij de dadel open over de lengte, verwijder de pit, vul met monchou en bestrooi de dadels met granaatpitjes.
  4. Bak de padron pepers kort in de olijfolie. Gril de bospeen kort met olijfolie, besprenkel ze met honing en bestrooi ze met gehakte hazelnoten.
  5. Doe de zongedroogde tomaatjes in een schaaltje en verdeel de sauzen over de verschillende bakjes.
  6. Verdeel alle verschillende onderdelen over de plank.
  7. Maak het je gasten gemakkelijk door de plank te spiegelen.

Probeer ook eens

Spruitjes in gerookte boter met gestoofde kalfswang

Spruitjes in gerookte boter met gestoofde kalfswang

Wildzwijnhaas met een kruidencroustillade

Wildzwijnhaas met een kruidencroustillade

Broodje hamburger

Broodje hamburger