Verse kaasbommetjes

Verse kaasbommetjes
  • Aantal personen 30 stuks
  • Menugang Voorgerecht
  • Soort Kaas & zuivel

Ingrediënten

  • 500 gram verse geitenkaas
  • Kumquat
  • 50 g fijngehakte pistatchenote
  • 1 el fijngehakte bladpeterselie
  • 2 el zwarte sesamzaadjes
  • 2 el wasabi-sesamzaadjes
  • Roze peperkorrels
  • 1 el fijngehakte bieslook

Bereidingswijze

  • Verdeel 500 g verse geitenkaas in 30 porties en kneed soepel.
  • Maak er een dunne plak van en druk er een kumquat, druif of kerstomaatje in, zodat de vulling geheel met kaas bedekt is.
  • Meng in een kommetje 50 g fijngehakte pistachenoten met 1 el fijngehakte bladpeterselie.
  • Meng in een ander kommetje 2 el zwarte sesamzaadjes met 2 el wasabi-sesamzaadjes.
  • Doe in een ander kommetje 1 el fijngehakte roze peperkorrels en 1 el fijngehakte bieslook. 6. Wentel telkens 10 kaasballetjes door één van de paneermengsels.
  • Laat opstijven in de koeling. Snijd voor het serveren doormidden.

Probeer ook eens

Salade met Livacoppa en coquilles St. Jacques

Salade met Livacoppa en coquilles St. Jacques

Gevulde groene asperges

Gevulde groene asperges

Veggie gourmet burger

Veggie gourmet burger

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen