Wakamesaus

Ingrediënten

  • 300 ml witte wijn
  • 300 ml visfond
  • 2 liter Debic Kookroom, Original
  • 300 gram wakame
  • 2 stuks citroenen
  • zout

Bereidingswijze

  1. Reduceer de witte wijn samen met de visfond tot de helft en voeg de kookroom toe.
  2. Kook in tot sausdikte.
  3. Voeg de wakame toe en laat infuseren.
  4. Cutter fijn met de staafmixer en passeer door een fijne zeef.
  5. Breng op smaak met zout en het sap van de citroenen.

Probeer ook eens

Hot coquille kiss

Hot coquille kiss

Hollands garnalenbolletje met limoenkorianderdip

Hollands garnalenbolletje met limoenkorianderdip

Bouillabaisse met saffraan, rivierkreeft, krab, green mossel

Bouillabaisse met saffraan, rivierkreeft, krab, green mossel

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen