Wilde eend, noedels, snijbonen en groene curry

Wilde eend, noedels, snijbonen en groene curry
  • Aantal personen 2
  • Soort Vlees - wild

Ingrediënten

  • 2 st Wilde Eenden filets,( 80 gr)
  • 80 g soba noedels,
  • 30 g MAGGI (groene) Curry
  • 60 g kokos melk
  • 60 g snijbonen ( linten)
  • 4 st Radijs
  • 1 st gebrande Puntpaprika
  • 1 st bosui
  • 1 st limoen
  • 1 thl zwarte sesam

Bereiding

  1. Soba noedels afkoken.
  2. Kort roerbakken met de snijbonen linten.
  3. Breng op smaak met de curry en de kokos.
  4. Eendenborsten kort aanbakken.
  5. Ongeveer 8 min garen in de oven.
  6. De puntpaprika’s branden of kort kleuren in de pan en in kleine rondjes snijden.
  7. Bos ui schuin snijden en radijs wassen en snijden.
  8. Dresseren in een kom of schaal.
  9. Evt. nog een beetje limoen rasp erover.

Probeer ook eens

Dronken Mosselen

Dronken Mosselen

Amandel-citroenijs

Amandel-citroenijs

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen