Yoghurtijs met mango

Yoghurtijs met mango
  • Aantal personen 16
  • Soort Fruit, IJs

Ingrediënten

  • 1 rijpe mango
  • 0,5 liter Griekse yoghurt
  • 100 ml Fresh Lemonade Infusion Sinaasappel, munt & citroen
  • IJslollyvormpjes (35 ml) + stokjes

Bereidingswijze

  • Schil de mango en prak het vruchtvlees grof met een vork.
  • Meng de yoghurt met de Fresh Lemonade Infusion en roer de mangopuree er losjes doorheen.
  • Doe het mengsel in ijslollyvormpjes
  • Zet in de vriezer. Laat in tenminste 4 uur volledig bevriezen.

Probeer ook eens

Aardbeien Romanoff

Aardbeien Romanoff

Frambozensorbet

Frambozensorbet

Hert met zoet-zure groenten en wildchips

Hert met zoet-zure groenten en wildchips

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen