Zilte aardappelsalade

Zilte aardappelsalade
  • Aantal personen 4 personen
  • Menugang Bijgerecht
  • Soort Aardappelen, Groenten

Ingrediënten

  • 500 g krieltjes, goed gewassen en de grootste gehalveerd
  • 50 g zeesla, koud afgespoeld
  • 50 g zeekraal
  • 1 el pittige mosterd
  • 1 el notenazijn
  • 2 el arganolie
  • 4 takjes zeevenkel
  • zeewiersalade (gedroogd), geweld in water

Bereidingswijze

  1. Kook de krieltjes in water met wat zout in circa 10 minuten gaar. Kook de zeesla en zeekraal de laatste 10 seconden mee. Giet alles af en laat uitdampen.
  2. Meng mosterd, azijn en arganolie tot een dressing. Meng de nog warme aardappelen erdoor met de zeevenkel en wat gedroogd zeewier. Breng op smaak met peper (zout is waarschijnlijk niet nodig).

Probeer ook eens

In zijn geheel geroosterde romanesco

In zijn geheel geroosterde romanesco

Dutch Vegan Salad

Dutch Vegan Salad

Kwarteleitjes met truffelmayonaise

Kwarteleitjes met truffelmayonaise

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen