Prijs bepalen
Hoe bereken je winstmarges en verkoopprijzen voor je horecazaak? Bekijk de formules en rekenvoorbeelden.
Restaurantmanager Nikki, van restaurant Dukdalf in Kerkdriel, gebruikt de componenten van Slimme Keuken. En met succes. Het werk in de keuken wordt hiermee versneld én de creatieve vrijheid van de chef's blijft behouden.
''We gebruiken de kwalitatieve componenten van Slimme Keuken. Het levert veel tijdwinst op in de mise-en-place. Dat scheelt enorm in personeelskosten. De artikelen van Slimme Keuken gebruiken we als basis voor onze eigen recepten. Hierdoor behouden onze chef's hun creativiteit. Dat vinden we belangrijk.''
Hoewel de term 'convenience' nog vaak niet wordt omarmd, zien we juist dat steeds meer ondernemers en chefs besluiten om convenience te ondernemen en koken. Zij begrijpen dat de ontwikkelingen in de maatschappij vragen om een andere manier van werken. 'Convenience oplossingen' kunnen hierbij zeker een uitkomst zijn.
Met dit concept kun jij, zonder volwaardige keuken, toch heerlijk eten op tafel zetten. Met 1 druk op de knop bereid je de lekkerste borrelbites voor in de compacte high speed oven.
Benieuwd welke voorgeprogrammeerde Kleinste Keuken gerechten mogelijk zijn in de Merrychef? Download dan gratis het inspiratieboek.
Je gasten iedere dag weer hoogstaande gerechten serveren, is arbeidsintensief en vraagt om vakmanschap. Maar, goed personeel is schaars. Daarnaast is de druk op de marges hoger dan ooit. Dat vraagt om een slimme aanpak. Meer marge in minder tijd, met behoud van je eigen signatuur en klasse.
CuliVers is onze keuken waar we dagelijks complete maaltijden en maaltijdbereidingen met kwaliteit produceren. Altijd vers, volgens jouw receptuur of uit ons eigen assortiment. Culivers biedt een groot assortiment aan producten voor de horeca van nu. Van instapniveau tot aan premiumproducten: voor ieder wat wils. Met deze producten verkort je de bereidingstijd en de mise-en-place. Dit levert een significante tijdswinst op zonder in te boeten aan kwaliteit. Neem bijvoorbeeld onze groentencrèmes. Bij Culivers draaien we een mooie gladde crème van 99% verse groenten. Daaraan voegen we alleen room en wat zout toe. Dan heb je een basis en kan jij als chef de crème zelf verder op smaak brengen en er je eigen signatuur aan geven. Het Culivers-basisassortiment is deels in de Sligro-vestigingen verkrijgbaar en deels uitsluitend te bestellen via het bezorgkanaal.
Ook aan de kruidenolies en premium sauzen kun je je eigen draai geven. De kruidenolies maakt Culivers van verse groene kruiden, olie en zout. De verse premium sauzen worden gemaakt op basis van runder- of kalfsbotten. Zelf een jus de veau draaien hoeft niet meer. Dit levert in je keuken je een enorme tijdsbesparing op.
Prijs bepalen
Hoe bereken je winstmarges en verkoopprijzen voor je horecazaak? Bekijk de formules en rekenvoorbeelden.
Slimme oplossingen
Onbezorgd en slim ondernemen doe je met Sligro. Met de slimme oplossingen kun je direct aan de slag. Zo haal jij het maximale uit je onderneming.
Kengetallen
Hoe houd je je horecazaak financieel gezond, terwijl je lasten hoger zijn dan ooit? Duik in de kengetallen.
Foodswap
Ga voor een foodswap! Wissel een kostbaar ingrediënt door een betaalbaar alternatief, zonder concessies te doen aan kwaliteit én gastbeleving.