Prijs bepalen
Hoe bereken je winstmarges en verkoopprijzen voor je horecazaak? Bekijk de formules en rekenvoorbeelden.
Restaurantmanager Nikki, van restaurant Dukdalf in Kerkdriel, gebruikt de componenten van Slimme Keuken. En met succes. Het werk in de keuken wordt hiermee versneld én de creatieve vrijheid van de chef's blijft behouden.
''We gebruiken de kwalitatieve componenten van Slimme Keuken. Het levert veel tijdwinst op in de mise-en-place. Dat scheelt enorm in personeelskosten. De artikelen van Slimme Keuken gebruiken we als basis voor onze eigen recepten. Hierdoor behouden onze chef's hun creativiteit. Dat vinden we belangrijk.''
Hoewel de term 'convenience' nog vaak niet wordt omarmd, zien we juist dat steeds meer ondernemers en chefs besluiten om convenience te ondernemen en koken. Zij begrijpen dat de ontwikkelingen in de maatschappij vragen om een andere manier van werken. 'Convenience oplossingen' kunnen hierbij zeker een uitkomst zijn.
Met dit concept kun jij, zonder volwaardige keuken, toch heerlijk eten op tafel zetten. Met 1 druk op de knop bereid je de lekkerste borrelbites voor in de compacte high speed oven.
Benieuwd welke voorgeprogrammeerde Kleinste Keuken gerechten mogelijk zijn in de Merrychef? Download dan gratis het inspiratieboek.
Prijs bepalen
Hoe bereken je winstmarges en verkoopprijzen voor je horecazaak? Bekijk de formules en rekenvoorbeelden.
Slimme oplossingen
Onbezorgd en slim ondernemen doe je met Sligro. Met de slimme oplossingen kun je direct aan de slag. Zo haal jij het maximale uit je onderneming.
Kengetallen
Hoe houd je je horecazaak financieel gezond, terwijl je lasten hoger zijn dan ooit? Duik in de kengetallen.
Foodswap
Ga voor een foodswap! Wissel een kostbaar ingrediënt door een betaalbaar alternatief, zonder concessies te doen aan kwaliteit én gastbeleving.