Efficiënt werken
Verbeter de efficiëntie in jouw horecazaak met slimme tips en tools. Bespaar tijd, verlaag kosten en verhoog de productiviteit van je team.
Personeel werven kost veel tijd en energie. Je moet vacatures schrijven, sollicitaties screenen en gesprekken voeren. En als je minder ervaring hebt met werving en selectie is de kans op een mismatch groot. Op deze drie manieren vind je sneller goede nieuwe medewerkers én – nog beter – zorg je dat ze joú makkelijker vinden.
Als je eenmaal goede collega’s hebt gevonden, hoe zorg je dan dat ze bij je blijven? Creëer een werkplek waar personeel niet alleen graag komt werken, maar waar ze ook trots op zijn, zelfs als ze ooit weer vertrekken.
Efficiënt werken
Verbeter de efficiëntie in jouw horecazaak met slimme tips en tools. Bespaar tijd, verlaag kosten en verhoog de productiviteit van je team.
Bedrijfsvoering, wet & regelgeving
Blijf up-to-date met wet- en regelgeving voor jouw zaak. Ontvang praktische tips en informatie om aan alle eisen te voldoen.
Concept advies
Concept advies voor jouw horecazaak: van restaurant en catering tot aan sportkantine en fastservice.
Duurzaam advies
Duurzaam ondernemen in jouw zaak? Bekijk concrete tips en (product)advies jouw zaak groener te maken zonder in te leveren op kwaliteit of marge.