Shared dining

Je gast beleeft meer aan tafel

De voordelen van Shared Dining:

#1 Maak ruim negen euro marge per persoon door slim samenstellen
#2 Meer omzet - geschikt voor ieder eetmoment: lunch, tapas en diner
#3 Volop flexibiliteit voor gasten met speciale (di)eetwensen
#4 Voor iedere groepsgrootte een passend concept
#5 Experimenteren met seizoensproducten of duurzame ingrediënten

Deel dit concept

ProChef buffetplateaus

Waarom een vast driegangenmenu met beperkte keuze voor uw gasten? Kies voor shared dining en laat uw gasten zelf hun keuze maken uit meerdere kleine gerechten. Met shared dining presenteert u eenvoudig een onderscheidend concept door slim te combineren met planken, schaaltjes en ingrediënten. Uw gast heeft meer keuzevrijheid, beleeft meer aan tafel en voelt zich één met z’n tafelgenoten. Want naast genieten van lekkere gerechten is eten ook vooral een sociale gelegenheid.

Gaat u als ondernemer aan de slag met shared dining, dan profiteert u van diverse voordelen. Experimenteren met seizoensproducten of duurzame ingrediënten? Geen probleem. Ook voor een gast met speciale eetwensen op basis van bijvoorbeeld een allergie biedt het concept volop flexibiliteit. En door te werken met een verkoopprijs per persoon profiteert u daarnaast van een mooie marge. Ontdek het assortiment bij Sligro, alles voor een succesvol shared dining concept.

Bekijk het tapas assortiment

ProChef buffetplateaus

Creëer een mooie, verzorgde uitstraling op tafel met de beukenhouten buffetplateaus van ProChef. De ultieme vorm van shared dining. Gebruik het tafelmodel met bijpassende schaaltjes en bakjes voor een onderscheidende presentatie van barfood. Of richt het buffetmodel in voor grote groepen en serveer alles in één keer uit. Sfeervol, snel én handig!

Shared dining bak klein

Shared dining bak klein

afmetingen: 105 x 34 cm
art. nr. 084122

Shared dining bak middel

Shared dining bak middel

afmetingen: 146 x 34 cm
art. nr. 084130

Shared dining bak groot

Shared dining bak groot

afmetingen: 187 x 34 cm
art. nr. 123456

Samen meer marge

De ProChef buffetplateaus zijn geschikt voor ieder eetmoment van de dag. Verras uw gasten met prachtige combinaties en smaken, op een creatieve manier gepresenteerd. Voor uw gemak hebben wij 3 verschillende concepten uitgewerkt: een lunch concept, een tapas concept en een diner concept.

Naast een onderscheidende presentatie bieden deze 3 concepten een mooie marge per persoon. Zo kunt u door slim samenstellen tot 6 euro per persoon marge maken. Ieder concept is compleet uitgewerkt in een rekenvoorbeeld met productlijst en kostprijsberekeningen. Download de voorbeelden en zie precies wat ieder concept u kan opleveren.

Truyts Melamine schaaltjes

Combineer eenvoudig met de melamine schaaltjes van Truyts. Melamine staat er om bekend dat het onbreekbaar en krasvast is. Verkrijgbaar in 2 handige vormen; vierkant en rechthoekig. Zo bent u flexibel in het vullen van uw buffetplateau en kunt u met de 3 formaten plateaus uw concept eenvoudig aanpassen aan de grootte van de groep.

Melamine bakje vierkant

Melamine bakje vierkant

afmetingen: 10 x 10 cm
art. nr. 550055

Melamine bakje rechthoek

Melamine bakje rechthoek

afmetingen: 20 x 10 cm
art. nr. 092028

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen